За проекта

CategoriesПроекти
За проекта

Бутикова жилищна сграда на четири етажа, разположена в един от най-добре развитите райони във Велико Търново. Комуникативната локация предоставя бърз и лесен достъп до спирки на градския транспорт, детски градини, училища, търговски обекти и е на 5 минути пеша от центъра.
Разположението на апартаментите на всяко едно ниво предоставя усещането за пространство и светлина, предлага гледка и функционалност на вътрешното разпределение.

Материалите, използвани за изграждането на сградата са висококачествени, съчетани с модерни системи за строене и технологии. Така се гарантират висок комфорт на живот, топлина и тишина в жилищата. Като допълнение, интериорът на общите части е замислен с естествени материали, които създават усещане за лукс и уют.

Апартаменти.

  • Зидарията се изпълнява с тухли, което позволява на стената да акумулира топлината. Това, от своя страна, прави помещенията през зимата топли и през лятото прохладни, като поддържа и комфортна температура на повърхността на вътрешните стени;
  • Всички гранични зидове на отделните обекти са изпълнени от съставна тухлена зидария .
  • Подовете са с изпълнена замазка, върху звукоизолационна мембрана, за постигане на оптимална защита от ударен шум Fonas-Italy;
  • Стени и таван с изпълнена варова мазилка и шпахловка Baumit;

 

Сградата е с РЗП: 3000 кв. м. , разпределени между 4 етажа, на които са разположени 21 апартамента, 2 магазина, 1 офис и 1 ателие. В площта са включени и 15 гаража и паркоместа.